Matvin

Vår vin til matlaging er rett og slett spansk kvalitetsvin lagret på fat, tilsatt litt pepper og salt.

Dette tillater oss å ta en lavere pris, slik at du som kokk eller hobbykokk kan bruke mer vin i matlagingen uten å ruinere deg selv. Vi fører både hvit og rød vin.

Vår matvin er tilsatt Cayennepepper og salt. En fordel med dette er at når en vanlig vinflaske åpnes, og vinen blir utsatt for oksygen blir alkoholen omdannet til eddiksyre. Saltet som har blitt tilføyet i matvin hemmer veksten av mikroorganismer som produserer eddiksyre. Derfor kan en flaske matvin åpnes og benyttes i en lang tidsperiode ettersom den tåler å bli utsatt for oksygen.

Matvinen vår kommer fra Valencia. Tradisjonen med Valencias viner kan ha spor så langt tilbake som fønikerne, som introduserte vinrankene i dette området. Klimaet i Valencia varierer fra sted til sted. Beliggenheten ved Middelhavet og de ​​varierende høydene i regionen gi den perfekte oppveksten til de ulike druetypene, som legger fundamentet til den den gode vinen, som igjen er grunnlaget for matvinen Fine Food i dag fører.

Våre produkter

  • Rødvin 5 liter "Alto Torme"
  • Hvitvin 5 liter "Alto Torme"
  • Rødvin 1 liter "Alto Torme"
  • Hvitvin 1 liter "Alto Torme"