Mozzarella

En av Italias mest berømte, utskjelte, verdsatte og omsatte oster.Dette er en allsidig og myk ost med en melkeaktig smak som trives best ved romtemperatur. Denne osten går ypperlig i alt fra enkle salater, til mer avanserte pastaretter. Mange nyter mozzarella i en forrett, bakt gryterett eller rett og slett på alene tilsatt litt salt.

"C'è mozzarella ... e mozzarella"

"Vi har mozzarella ... og så har vi mozzarella".

Når du har smakt en ekte og fersk mozzarella fra vårt sortement, vil du vite nøyaktig hva dette betyr. Når osten blir servert i romtemperatur, slik at dens fulle smak og melkeaktige tekstur kommer frem så vil man forstå hvorfor akkurat denne osten er så anvendelig og populær som den er. En vet veldig lite om den historiske opprinnelsen til denne osten. Skjønt, det er generell enighet om at den oppsto i regionen Campania, som ligger i Sør-Italia.

Mozzarella kommer i alle former, størrelser og teksturer. Vi leverer fersk mozzarella fra ku og bøffel, samt revet mozzarella med ulikt fettinnhold som egner seg godt som ost til pizza. Er du ute etter en skikkelig god mozzarella så er vår bøffelmozzarella anerkjent for å være en av de bedre i Norge. Vi fører også noen spesialiteter, som mozzarella med trøffel. Velbekomme!

Våre produkter

  • Mozzarella av ku 125 g fersk kuler
  • Mozzarella av ku 12,5 g ferske kuler i 1 kg forpakning
  • Mozzarella av ku 300 g ferske kuler i 1,5 kg poser
  • Mozzarella av ku revet 2,5 kg 24 g fett
  • Mozzarella av bøffel 125 g fersk