Serrano & Ibericoskinke

Konsumet og kunnskapen til serranoskinke har de siste fem årene totalt endret seg her til lands.Fra å være en relativt eksotisk og ukjent skinke, er det nå nærmest allemannseie i kjøleskapene landet rundt. Vi mener derfor at den norske gane er klar for å ta steget videre, og satser derfor utelukkende på en serrano av høyere kvalitet, det vil si en skinke med høyere matchvekt, mer fordelaktig fettlag og lenger lagring. Våre to serranoer er lagret i enten 16 eller 20 måneder. Videre satser vi også på ibericoskinke, som vi mener markedet nå er klart for i større konsum. Ibericoskinken er kanskje verdens beste spekeskinke, og lages utelukkende av skinker fra svartfotrase, hvor den mest anerkjente, Iberico Bellota, kun er foret på eikenøtter! Også her finnes det ulike varianter og kvaliteter, som for eksempel Iberico Cebo, som er en rimeligere variant. Vi har det!

Våre produkter

  • Serranoskinke Bodega 14 mnd hel uten ben
  • Serranoskinke Reserva 16 mnd hel uten ben
  • Serranoskinke Gran Reserva 18 mnd hel uten ben
  • Serranoskinke Reserva 14 blokk
  • Serranoskinke 24 mnd hel uten ben
  • Jamon Iberico 18 mnd Cebo hel uten ben
  • Jamon Iberico 36 mnd Bellota hel uten ben